• Vroegboekkorting
  • Late check-out tot 12.00 uur
  • Minder geschikt voor mindervalide gasten
Deluxe Plus

Deluxe Plus

De Deluxe Plus kamer is een luxe ingerichte kamer, die zich onderscheidt van de andere kamers doordat de slaapkamer in een vide is geplaatst, waardoor u een andere beleving heeft van onze kamers. Net even die extra luxe van een apart slaapvertrek.

 

 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Suite

Suite

De suites zijn industrieel afgewerkte, ruime kamers met net dat extra beetje luxe toegevoegd aan het interieur. Door de speelse indeling van de suite, het schuine dak en het fantastische uitzicht over Utrecht is het heerlijk vertoeven in deze kamer.

 

 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Familie Master Suite

Familie Master Suite

De Familie Master Suite is eigenlijk een appartement en heeft ook een luxe inrichting. Met twee aparte slaapvertrekken en een stapelbed heeft u de ruimte om met een groter gezin of groep toch bij elkaar te zijn.Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Exploris Hotel Utrecht

In het bruisende centrum van de stad Utrecht vindt u een hip boutique hotel op een zeer centrale plek, de Neude. Met sfeervolle, functioneel en industrieel ingerichte kamers, die allemaal anders zijn, willen wij u als gast meenemen in een Experience. Een beleving die verder gaat dan de mooie stad Utrecht en zijn omgeving.

Graag heten wij u welkom met ons team waarmee wij naar Excellence streven.

Heerlijk slapen en tot rust komen in een kamer die in balans is. Ongeacht de grootte van de kamer, zult u het begrip Explore ervaren op technologisch, maar vooral ook op het gebied van comfort. En dat voor een (h)eerlijke prijs.